Şehit Sait Atak Ortaokulu

Vizyon: Eğitim ve Öğretim Alanında kabul gören yeni değerler ve uluslar arası standartlar doğrultusunda çağdaş eğitim ve öğretim yöntemlerini kullanarak dünya standartlarında bir eğitim ortamı yaratarak okul çağındaki her öğrencinin eğitim - öğretim görmek istediği eğitim kurumlarını oluşturmak.

Misyon: Eğitimde daha iyiye, daha güzele ve daha doğruya ulaşma arayışı her geçen gün daha da artmaktadır. Toplumumuzun sürekli gelişerek, yeteneklerini artırarak toplumsal sonuçlara duyarlı bireylere ihtiyaç vardır. Misyonumuz okuma alışkanlığı edinmiş sorgulayarak öğrenen, öğrendiklerini yaşama aktarabilen, üretken, çağdaş, özgür düşünceli, Atatürkçü ve Cumhuriyetle barışık bir gençlik yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: SABAH 08:00 DERSE GİRİŞ SAAT 13:20 DERS ÇIKIŞI
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitsaitatakortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Cudi Mahallesi. Nergis Sk. No28 Cizre/ŞIRNAK

Yerleşim Yeri - Cudi Mahallesi Nergis Sok. 73200 Cizre/ŞIRNAK

Adres - Cudi Mahallesi. Nergis Sk. No28 Cizre/ŞIRNAK

Ulaşım OKULUMUZA AİT SERVİSİMİZ VARDIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNE 5 DK MESAFADE BULUNMAKTADIR. İL MERKEZİNE 25 DK UZAKLIKTAIDR